1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Hotels in Tuban

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Tuban. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Tuban? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Tuban, Adhi Jaya

Midden in de drukte van Tuban, bijna op de grens van Kuta ligt dit gemoedelijke hotel.

Tuban, Bali Rani Hotel

Gezellig zitten op uw balkon dat uitkijkt op het grote zwembad of genieten bij de lotusvijver. Hotel Bali Rani is een goed middenklasse hotel, op 5 minuten lopen van het strand gelegen.

Tuban, Baruna Holiday Inn

Een ruim opgezet hotel in het gezellige Tuban. Het hotel is nieuw en de stijl is modern, maar wel gezellig. Er is een grote tuin en een breed strand, zodat u altijd een plekje voor...

Tuban, Dynasty Resort

Geweldig 4*-resort met aangename prijs. Het is een groot hotel, met als voordeel dat het over veel faciliteiten beschikt. Voor families met kinderen zijn de familiekamers hier een...

Tuban, Rama Beach Resort & Villas

Aanrader als middenklasse hotel in Tuban. De stijl van het hotel is typisch Balinees, het complex is ruim opgezet en er zijn een mooie tuin en een heerlijk zwembad.

Tuban, Ramada Bintang Hotel

Een geweldig resort om na een rondreis uit te rusten. Groot en dus met veel faciliteiten. Alles in een heerlijke ruime tuin.

Tuban, Risata

Een prettige verrassing vormen de kamers van hotel Risata in Tuban. Kleine paadjes voeren door een weelderige tuin waar gebouwen staan met 4, 8 of 10 kamers erin.

Tuban, The Patra

Ruim opgezet hotel met kamers verspreid over een groot terrein. De kamers zijn gelegen in bungalows met maximaal één etage.

Tuban, The Sandi Phala

Een prachtig boutique hotel, waar u heerlijk tot rust kunt komen van de drukte van Tuban. Het is hier heerlijk rustig, doordat het een kleinschalig hotel is

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal