1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in Tabanan

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Tabanan. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Tabanan?
Onze landendeskundigen helpen u graag.

Tabanan, Amarta Retreat

Als u tijdens uw uitgebreide ontbijt uitkijkt over de infinite pool met daarachter de woeste golven van de zee dan weet u het zeker: dit is Genieten met een hoofdletter G!

Tabanan, Alami Villas

Heerlijke huisjes en kamers tussen de rijstvelden. Heerlijk rustig: hier leert u nog het echte Bali kennen.

Tabanan, De Moksha Boutique Resort

Wilt u het authentieke Balinese gevoel beleven en verblijven op een rustige plek, maar toch binnen korte tijd aan het strand zitten?

Tabanan, Waka Gangga

Pure rust, alleen het geluid van de branding hoort u hier. Deze bijzondere, luxe accommodatie is aan te bevelen aan rustzoekers.

Tabanan, Gajah Mina

Echt zo'n hotel waar je meteen verliefd op wordt! Niet heel luxe, maar kleinschalig boutique-achtig hotel aan een rustig deel van de kust op een onbekend plekje.

Tabanan, Kelapa Retreat and Spa

Op een absoluut stil deel van west-Bali, niet toeristisch, ligt dit zeer luxe Kelapa Retreat and Spa, gebouwd op een voormalige klapperplantage (kokosnoten).

Tabanan, Puri Dajuma Cottages

U hoort de golven op het strand slaan en kunt de zee ruiken als u arriveert bij Puri Dajuma Cottages. Heerlijk, ver weg van alle toeristische plekken liggen deze lieflijke bungalows.

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal