1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in Sidemen

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Sidemen. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Sidemen? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Sidemen, Alamdhari

Een erg leuk hotel verscholen tussen de rijstvelden van Sidemen. Vanuit het zwembad en uw accommodatie heeft u een weids uitzicht over de groene omgeving.

Sidemen, Hotel Samanvaya

Tussen de rijstvelden ligt dit zeer rustig gelegen boutique hotel in het plaatsje Sidemen.

Sidemen, Sawah Indah Villa

Wat een bijzonder lieflijke en kleinschalige accommodatie! Prachtig gelegen in het rijstgebied in de rustige omgeving van Sidemen. Wij vinden dit hotelletje een aanrader.

Sidemen, Subak Tabola

U waant zich in een droom: verscholen in de bergen en valleien van Oost-Bali ligt dit kleine, lieflijke en uitstekende hotelletje. De stijl is heel Balinees.

Sidemen, Surya Shanti

Voetmassage bij aankomst! Wat een unieke verwennerij. Dit luxe en kleinschalige hotel vormt een oase van stilte en rust!

Sidemen, Teras Bali

Eenvoudige, maar comfortabele accommodatie in Sidemen. Teras Bali ligt tegen een steile heuvel en heeft daardoor veel trappen.

Sidemen, Wapa Di Ume

De mooiste en meest luxe accommodatie in Sidemen. Dankzij de entree van bamboe voelt het verblijf gelijk tropisch aan.

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal