1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Rendang, Mahagiri Resort

Bali

Uniek is het schitterende uitzicht vanuit het Mahagiri Resort! Een vergezicht over rijstvelden, ongerepte natuur en bij helder weer ziet u zelfs de Gunung Agung in de verte liggen. Het kleinschalige resort ligt midden in de natuur. Een goede keuze als u het ware, authentieke Bali wilt leren kennen.   

 

Locatie

Nabij het dorp Rendang, waar geen ander hotel te vinden is. Rond lunchtijd komen er nog toeristen, die oostelijk Bali bezoeken, hun maaltijd gebruiken, maar verder bevindt u zich ver weg van andere toeristen. Het is een typisch Balinese leefomgeving. De uitzichten zijn schitterend en de omgeving biedt veel wandelmogelijkheden.

Accommodatie

 Er zijn in totaal 12 lodges, 2-onder-1 kap huizen. De kamers zijn netjes ingericht. Vóór uw kamer heeft u een terras met twee stoelen. De kamer is met houten meubels ingericht. Om het bed hangt een klamboe. Er staat een bank binnen en een kaptafel. De badkamers zijn keurig betegeld. Er is warm water, een douche, wastafel en toilet.

 

Kamertypen: Gardenview rooms en Terraceview rooms. De kamers zijn gelijk, het uitzicht verschilt. Maar bij beide mooi uitzicht. De gardenview rooms bieden uitzicht op de tuin, tussen de bomen door ziet u bij helder weer de Gunung Agung (heilige berg van Bali). De terraceview rooms bieden uitzicht op de rijstterrassen.

 

Er is geen airco, maar dat is niet nodig vanwege de hoge ligging. Wel hebben de kamers een fan.

Voorzieningen

Er is een restaurant bij het hotel. Verwacht geen culinaire hoogstandjes, het eten is echter goed.

 

 

Verder worden er wandelingen door de prachtige natuurlijke omgeving georganiseerd.  

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën