1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in Munduk

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Munduk. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Munduk? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Munduk, Atres Villa

Op het eerste gezicht lijkt Atres Villas niet heel bijzonder, maar eenmaal binnen wordt u verrast!

Munduk, Munduk Menir

Gelegen iets buiten Munduk ligt Munduk Menir. Deze accommodatie biedt leuke, houten huisjes verspreid rondom het centraal gelegen restaurant.

Munduk, Munduk Moding Coffee Plantation

Een bijzonder plekje: mooie villa’s in luxueuze, maar toch typisch Balinese stijl. En de ligging is geweldig: midden tussen de rijstvelden.

Munduk, Munduk Sari Garden Villa’s

Een kleinschalig hotel, van dezelfde eigenaar als Munduk Sari Nature Villa's. Gelegen in de prachtige omgeving van het plaatsje Munduk.

Munduk, Sanak Retreat

Een pareltje in Munduk! Wat een mooie plek om te verblijven. De rust en sereniteit begint zodra u de bamboe-entree doorloopt.

Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal
Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contanct met Lara