1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in Kuta op Bali

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Kuta op Bali. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Kuta op Bali? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Kuta, Alam Kul Kul

U voelt zich meteen thuis als u de lobby van het gemoedelijke Alam Kul Kul Hotel binnenkomt. Aan de rand van Kuta ligt dit hotel, maar van de drukte van buiten merkt u niets als u zich...

Kuta, Bali Garden Hotel

Heerlijk hotel voor jongeren en mensen die een beetje gezelligheid en drukte zoeken.

Kuta, Hard Rock Hotel

Een verblijf in het Hard Rock hotel is als een collector’s item. Een echt bijzondere beleving!

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal