1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in Quilotoa

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Quilotoa. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Ecuador. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Quilotoa? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Quilotoa, Runa Wasi Quilotoa

Als u een eenvoudig hotel nabij het meer van Quilotoa zoekt, is Runa Wasi uitermate geschikt. Geen poespas, maar ruime kamers met een eigen badkamer. 

Quilotoa, Princesa Toa Hostel

Wat een plek! Vindt u de locatie van uw hotel belangrijker dan de faciliteiten in het hotel, dan is de Princesa Toa Hostel echt iets voor u. Bijna op de kraterrand van de vulkaan. 

Quilotoa, Isinlivi, Llullu Llama Mountain Lodge

De lama’s die in de tuin grazen heten u welkom. Binnen is het goed toeven bij de open haard in het traditionele huis. Na een wandeling kunt u uw spieren ontspannen in de jacuzzi.

Quilotoa, Chugchilan, Mama Hilda

Mama Hilda Hostel ligt in het dorp Chugchilán, een goed uitgangspunt voor een bezoek aan het prachtige Quilotoa-meer. 

Vulkaan-Poas-Costa-Rica-Tamara_5_622548
Tamara
Naast de Galápagos eilanden heeft Ecuador zoveel moois te bieden! Jungle, vulkanen, koloniale steden, nevelwoud en authentieke markten
Contact met Tamara
Peru-Machu-Picchu-Judith
Judith
Jaren heb ik door Latijns-Amerika gereisd, om uiteindelijk een paar jaar te settelen in Chili. Voor mij voelt Latijns-Amerika dan ook als thuiskomen.
Contact met Judith