1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in Galapagos - Santa Cruz

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Galapagos - Santa Cruz. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Ecuador. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Galapagos - Santa Cruz? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Galapagos, Santa Cruz, Galapagos Safari Camp

Het uitzicht vanaf de terrassen over de natuur is schitterend. Alleen dit is al een reden om voor het Galapagos Safari Camp te kiezen. Hier bevindt u zich echt midden in de natuur. 

Galapagos, Santa Cruz, Hotel Solymar

Sommige gasten blijven terugkomen naar dit hotel, zoals de zeeleeuw die graag op de rand van het zwembad vertoeft! Ook uw ligstoel kan zomaar ingenomen worden door deze gast. 

Galapagos, Santa Cruz, Finch Bay Ecohotel

Door Nationale Geographic uitgeroepen tot Unique Lodge of the World. Als u op één van de ligbedden aan het zwembad ligt, kijkt u zo naar het strand en naar zee. 

Galapagos, Santa Cruz, Ikala

Hip en strak design maken van het Ikala Hotel iets heel anders dan de meeste andere hotels op de Galapagos eilanden. De locatie is ideaal.

Galapagos, Santa Cruz, Hotel Deja Vu

Vanuit sommige kamers van dit middenklasse hotel heeft u uitzicht op zee. De ligging is gunstig, zowel qua natuur als qua gezelligheid in het stadje. 

Vulkaan-Poas-Costa-Rica-Tamara_5_622548
Tamara
Naast de Galápagos eilanden heeft Ecuador zoveel moois te bieden! Jungle, vulkanen, koloniale steden, nevelwoud en authentieke markten
Contact met Tamara
Peru-Machu-Picchu-Judith
Judith
Jaren heb ik door Latijns-Amerika gereisd, om uiteindelijk een paar jaar te settelen in Chili. Voor mij voelt Latijns-Amerika dan ook als thuiskomen.
Contact met Judith