1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie
Reisadvies op maat
Bel ons of kom langs, maak een afspraak
Vraag vrijblijvend een offerte aan
ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds
Onze bestemmingen

Van Verre, individuele Down Under reizen op maat

Uw verre reizen specialist: Van Verre. Wij maken samen met u uw reis op maat naar Down Under. Slapen onder de sterren in de outback, snorkelen bij paradijselijke stranden of geisers meters hoog te lucht in zien spuiten? Hoe ziet uw ideale rondreis Down Under er uit? Onze landendeskundigen reizen regelmatig Down Under om nieuwe plekjes te ontdekken, zodat zij samen met u een complete rondreis door Australië of Nieuw-Zeeland kunnen samenstellen. U vindt voorbeeldrondreizen, maar ook kortere bouwstenen. Ergens een dag eraf of erbij of wilt u naar plekken die nog niet in ons aanbod zitten? Geen probleem, alles is mogelijk.

Reizen naar Down Under met Van Verre

Onze rondreizen zijn privéreizen; u reist dus met uw eigen gezelschap door Down Under. Dat betekent: vrijheid! Stap in uw huurauto, maak op uw gemak foto's en stop wanneer en waar u wilt. Een eerste keer Down Under? Wij hebben onze favoriete reizen op een rij gezet, maar de uiteindelijke route bepaalt u zelf. Slaap in sfeervolle en karakteristieke hotels op de mooiste plekjes en ontdek het echte Down Under met een reis op maat.

  • Privéreizen op maat, alles kan!
  • Gespecialiseerde landendeskundigen
  • Kleinschalige hotels en lodges
  • Kwaliteitsreizen
  • Veilig en vertrouwd op reis
Qatar-Dhow-Skyline-met-logo

Ontdek Qatar tijdens een gratis stedentrip

Als u voor 31 december 2023 een rondreis naar Australië of Nieuw-Zeeland bij ons boekt, dan ontvangt u een gratis stedentrip in Doha (Qatar) cadeau. Hoewel Qatar misschien niet de eerste bestemming is waar u aan denkt, is er tijdens een stedentrip in Doha zoveel te zien, doen en te beleven! Laat u verrassen door de Arabische wereld; een totaal andere wereld dan u op uw eindbestemming zult aantreffen en maak van één vakantie twee vakanties. Meer weten? 

 

Emmy en Jur

Ons verhaal

Ooit begonnen wij als klein familiebedrijf, maar tegenwoordig hebben wij een enthousiast team van reislustige medewerkers in dienst. Gezamenlijk hebben zij al veel landen gezien. We bekijken de voorbeeldreizen, maar bouwen uw reis, dag voor dag, op. Echte service vinden wij belangrijk! We nemen de tijd om uw wensen te bespreken en ook het reisvoorstel dat we toesturen past niet op één A-4’tje. We besteden veel aandacht aan de offerte. Die moet al een beleving zijn!

Australie-Adelaide-Koala-Melany
Melany
Australië en Nieuw-Zeeland voelen als thuiskomen voor mij. De diverse natuur, uitgestrekte wijngaarden en hippe steden maken elke reis fantastisch!
Australie-Lisanne-Twelve-Apostels
Lisanne
Down Under heeft mijn hart veroverd! Van gigantische bergen, spuitende geisers tot tropische stranden en een ontspannen sfeer maakt het een droom.