1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Momenteel duurt het langer dan gebruikelijk voordat u een persoonlijk reisvoorstel van ons ontvangt.Lees meer

Hotels op Paaseiland

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd. Van eenvoudige, maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels op Paaseiland. Staat uw hotel niet in onderstaand overzicht? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Rapa Nui, Vai Moana

Rustig gelegen en helemaal passend in de omgeving staat dit 3* hotel in een ruime, groene tuin. De superior kamers zijn ondergebracht in bungalows in de lokale Tahai stijl.

Rapa Nui, Altiplánico Rapa Nui

Eigenlijk wilt u hier blijven: in de prachtige, groene tuin rondom de huisjes van Altiplanico Rapa Nui is het rustgevend.

Rapa Nui, La Pérouse

Zeer kleinschalig boutique hotel, waar u vanaf het terras uitzicht heeft op één van de meest afgelegen plekken ter wereld.

Rapa Nui, Hanga Roa Ecovillage & Spa

Eco-chic: Als u met een boek op het terras van dit luxe hotel zit en uitkijkt over de oceaan weet u het zeker: dit is puur genieten.

Chili-Torres-del-Paine-Judith
Judith Post
Jaren heb ik door Latijns-Amerika gereisd, om uiteindelijk een paar jaar te settelen in Chili. Ik neem u graag mee naar de vele mooie plekken!
Contact met Judith