1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwstenen Azië

Bouwstenen Azië zijn korte reizen van een aantal dagen tot circa 10 à 12 dagen en kunnen aan elkaar gekoppeld worden tot een complete reis. Ook de meeste bouwstenen in Azië kunnen we aanpassen aan uw reiswensen. In alle landen in Azië vindt u een ruime keuze aan bouwstenen, gesorterteerd per eiland of per landdeel. Als een op zoek bent naar een langere reis, kijk dan eens bij onze rondreizen Azië.

Bouwstenen Azie informatie

Een bouwsteen Azië is een korte (rond)reis binnen een bepaald gebied, eiland of met een bepaald thema. Een bouwsteen biedt u zo de kans om wat dieper in te gaan in een bepaalde omgeving of er wat langer te verblijven. Een bouwsteen kan zijn een zeer bijzondere homestay tot avontuurlijke meerdaagse cruises op rivieren in Azië. Een bouwsteen Azië brengt u vaak nog dichter bij de Aziatische cultuur.

 

 

Bouwstenen Azië variëren van bijzonder eenvoudige maar zeer unieke ervaringen.

 

Van een avontuurlijke 3-daagse jungle trekking naar bergstammen in Noord-Thailand tot aan een comfortabele cruise op de Mekong rivier aan boord van de Mekong Eyes.

 

Of van een glamping avontuur op Bali tot aan het opnieuw ervaren van een huwelijksreis op de Malediven.

 

Vrijwel alle bouwstenen in de verschillende landen kunt u aan elkaar koppelen of met elkaar combineren tot een complete reis op maat naar Azie!