1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in Yeppoon

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Yeppoon. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Australie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Yeppoon? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Yeppoon, Oshen Holiday Apartments

Oshen Holiday Apartments wordt ook het “resort op de heuvel” genoemd en biedt een fantastisch uitzicht over de oceaan en de Keppel eilanden. Op slechts 3 minuten lopen van het gezellige...

Yeppoon, Rosslyn Bay Resort

Op enkele meters van het zandstrand Kemp Beach en op loopafstand van de bootterminal naar Great Keppel Island ligt het Rosslyn Bay Resort. U slaapt in ruime appartementen die van alle...

Yeppoon, Salt Yeppoon

Verblijf in prachtige appartementen met uitzicht op de oceaan aan de Capricorn Coast. Even de straat oversteken en u staat op het strand.

Australie-Adelaide-Koala-Melany
Melany
Australië en Nieuw-Zeeland voelen als thuiskomen voor mij. De diverse natuur, uitgestrekte wijngaarden en hippe steden maken elke reis fantastisch!
Australie-Lisanne-Twelve-Apostels
Lisanne
Down Under heeft mijn hart veroverd! Van gigantische bergen, spuitende geisers tot tropische stranden en een ontspannen sfeer maakt het een droom.