1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in Port Douglas

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Port Douglas. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Australie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Port Douglas? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Port Douglas, Mantra Aqueous on Port

In de frisse moderne kamers en appartementen van het Mantra Aqueous on Port ervaart u alle gemakken van een ontspannen verblijf in het gezellige Port Douglas.

Port Douglas, Mantra Heritage

Het fijne Mantra Heritage is gebouwd rondom een groot zoutwater lagune-zwembad met tropische tuinen op een toplocatie in het centrum van Port Douglas. 

Port Douglas, Peppers Beach Club Port Douglas

De Peppers Beach Club in Port Douglas is een tropische oase bij het gezellige centrum van Port Douglas. Binnen de witte muren vindt u groene tuinen en hoge palmbomen die het lagune-zwemb...

Australie-Adelaide-Koala-Melany
Melany
Australië voelt als thuiskomen voor mij. De unieke en diverse natuur, hippe steden en de gezellige Aussies maken elke reis weer fantastisch!
Australie-Lisanne-Twelve-Apostels
Lisanne
Australië heeft mijn hart veroverd! De ontspannen sfeer, blije mensen, maar ook de waanzinnige natuur, onderwaterwereld en afwisselende landschappen!
Contact met Lisanne