1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Momenteel duurt het langer dan gebruikelijk voordat u een persoonlijk reisvoorstel van ons ontvangt.Lees meer

Hotels in Noosa

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Noosa. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Australie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Noosa? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Noosa, Caribbean Noosa

Op een prachtige locatie aan het water van de Noosa River, op slechts 250 meter van het centrum, bevinden zich de chique, lichte en stijlvolle boetiek-appartementen van Caribbean Noosa...

Noosa, Mantra French Quarter Noosa

In het midden van het gezellige centrum van Noosa ligt de verscholen tropische oase van het Mantra French Quarter. Ruime appartementen kijken uit op een lagune-zwembad.

Noosa, On the Beach Noosa

Word wakker in uw kust-geïnspireerde, stijlvolle en ruime studio of appartement met uitzicht op zee. Stap vanuit het resort zo met uw voeten in het zand van Noosa’s Main Beach en...

Noosa, Seahaven Beachfront Resort

Wordt wakker met het geluid van golfen in het Seahaven Beachfront Resort. U verblijft in moderne appartementen direct gelegen aan het grote Main Beach. 

Australie-Adelaide-Koala-Melany
Melany
Australië en Nieuw-Zeeland voelen als thuiskomen voor mij. De diverse natuur, uitgestrekte wijngaarden en hippe steden maken elke reis fantastisch!
Australie-Lisanne-Twelve-Apostels
Lisanne
Down Under heeft mijn hart veroverd! Van gigantische bergen, spuitende geisers tot tropische stranden en een ontspannen sfeer maakt het een droom.