1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in El Calafate

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in El Calafate. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Argentinië. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in El Calafate? Onze landendeskundigen helpen u graag.

El Calafate, Solares del Sur

Knusse houten hutjes en appartementen, beide met eigen kookgelegenheid op de steppes van Patagonië.

El Calafate, Mirador del Lago

Houten hotel aan de hoofdweg richting het Nationale Park Los Glaciares, maar ook nabij winkels en restaurants. Geeft u een wintersportgevoel.

El Calafate, Posada Los Alamos

Groot en luxe hotel in het centrum van El Calafate. Het voelt alsof u in een wintersportplaats bent. De locatie is perfect.

El Calafate, Los Ponchos Boutique

Eén van onze favorieten in El Calafate. Boutique hotel met ruime kamers en prachtige inrichting met kunst en antiek. Overal ziet u de omslagdoeken, oftewel poncho’s terug. Er zijn heel...

El Calafate, La Cantera Lodge

Niet luxe, wel sfeervol en kleinschalig en met een schitterend uitzicht op een goede locatie, op loopafstand van het centrum.

Argentinie-Viedma-gletsjer-Judith
Judith
Jaren heb ik door Latijns-Amerika gereisd, om uiteindelijk een paar jaar te settelen in Chili. Voor mij voelt Latijns Amerika dan ook als thuiskomen.
Contact met Judith
Vulkaan-Poas-Costa-Rica-Tamara
Tamara
Van gletsjers tot watervallen, wijngebieden, gekleurde rotsen en wildlife: er zijn zoveel plekken in Argentinië die ik u graag wil laten zien
Contact met Tamara