1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwsteen Glamping

Glamping bij het Glacier National Park. Luxe compleet ingerichte tenten op een fantastische locatie tussen de bergen en nabij meren. In uw tent staat u in nauwe verbinding met de omliggende wildernis, maar wel met comfortabele kingsize bedden en houtgestookte kachels om te relaxen na het verkennen van Montana's buitenleven.

Glamping
Nabij Glacier National Park
Natuur en dieren spotten
Verenigde-Staten-Maine-Bar-Harbor
Anne
De Verenigde Staten is mijn favoriete bestemming vanwege de reismogelijkheden, variërend van Florida tot het zuidwesten, New England en de Deep South.
Noord-Amerika-zuidwest-Arches-National-Park_2_608006
Janine
Amerika heeft mijn hart gestolen vanwege de nationale parken die ik heb bezocht met een camper, zoals Zion, Bryce Canyon, Page, Moab & de Grand Canyon
Miami-beach-fietstour--6d21626b_1_621599
Lara
Amerika is een geweldige ervaring; ik heb hier een jaar gewoond en adviseer u graag bij het plannen van uw reis naar Amerika.
Amerika-New-York-Lisanne_1_582039
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San fransisco en de stranden van FLorida laten mij telkens terugkeren

Reis van dag tot dag: Glamping

Dag 1   Aankomst Glacier National Park

Dag 2  Glacier National Park

Dag 3  Vertrek Glacier National Park

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Glacier National Park

Glacier_Under_Canvas_Deluxe_495322_1_515918 Amerika-Under-Canvas-Glacier-Deluxe

Het Glacier National Park is een ruig natuurgebied dat op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat. Er zijn bergen, valleien, meren, duizenden kilometers bos en gletsjers. Berggeiten staan op steile hellingen, de staart van een bever ziet u nog net wegschieten in het water, elanden steken ineens de weg over. Rijd over de Going tot he Sun road, als deze niet afgesloten is vanwege sneeuw. Er rijden gratis shuttlebussen in het park, die op maar liefst zeventien plekken stoppen. Wandelingen zijn er in overvloed. Van korte, eenvoudige tot lange, uitdagende trails.

 

Uw verblijf is heel bijzonder: u slaapt in een ingerichte safaritent. Maar wel in een echt bed met een goed matras.

 

Overnachting nabij Glacier National Park.

Inclusief huurauto

Dag 2 Glacier National Park

Meren en hiken

Amerika-Glacier-National-Park

Zeer de moeite waard zijn St. Mary Lake en Lake McDonald. Op het Two Medicine Lake worden boottochten georganiseerd, waarbij gidsen vertellen over de Blackfeet-indianen, die hier leven. Watervallen die niet mogen ontbreken op uw planning voor vandaag zijn de Weeping Wall en de Bird Woman Waterfall.

 

Overnachting nabij Glacier National Park.

Inclusief huurauto

Kanoën
Glacier National Park

Kanoën

Als een rustig kanotochtje over de rivier iets voor u is, huurt u dan een opblaasbare kano. De schilderachtige...

Dag 3 Vertrek uit Glacier National Park

Er is een einde gekomen aan uw bijzondere glamping-verblijf bij het Glacier National Park. Rij verder zuidwaarts richting Yellowstone (met een overnachting ertussen) of noordwaarts naar het Waterton National Park in Canada.

 

Inclusief huurauto

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën